Protectia datelor personale

 In conformitate cu prevederile  Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completată si cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.rulmentistoc.ro, are obligaţia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.
 Nu esti obligat(a) sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru prelucrarea comenzilor plasate pe rulmentistoc.ro. Refuzul tau determina anularea contului creat de tine in magazinul online rulmentistoc.ro si implicit anularea comenzii unde vor fi prezente datele tale personale (inclusiv comenzile express care nu necesita crearea unui cont).
 Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai firmei de curierat rapid, fiindu-i absolut necesare  pentru a putea expedia comanda.
 Conform Legii nr. 677/2001, benefiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email  info @ rulmentistoc.ro sau la numarul de telefon +40 720 858 307.