Informatii de livrare

Produsele achizitionate pe acest site sunt livrate exclusiv numai prin firmele de curierat contractate de catre EMI Bearings SRL.

Pretul livrarii este calculat in mod automat de catre firma de livrare a produsului(elor) in functie de greutate si dimensiuni.

Calculatia automata este realizata in acest moment numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul Fan Courier.

Pentru localitatile din afara Romaniei, calculatia poate fi semi-automatizata prin sistemul de livrare personalizat, care il detine magazinul, utilizand preturi de DPD, DHL si TNT.

Pentru comenzile de Low-Buget, vom utiliza Serviciile de Posta a Romaniei, insa timpul estimat de livrare v-a fi mai mare decat cele mentionate mai sus.

Pentru orice comanda, timpul de livrare este cuprins intre 1 si 2 zile, dupa confirmarea platii produsului(selor), utilizand firmele de curierat si intre 7 si 30 zile utilizand serviciile postale.

Toate coletele vor putea fi cu dechidere la livrare pentru autenticitatea produsului corespunzator cu specificatiile de pe site.

Produsele care sunt inscriptionate cu "Comanda", sunt produse in stoc la furnizori si pot fi aduse intr-o perioada de 5 pana la 20 zile.